Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 200 g de farine, et un peu pour abaisser
- 100 g de beurre, en morceaux, et un peu pour graisser
- 100 g de séré
- 1 c. à café de poudre à lever
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 200 g de lard paysan, sans la couenne, en morceaux (3 cm)
- 400 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 2 œufs
- 200 g de crème acidulée, toutes sortes
- 150 g de séré
- ¾ c. à café de sel
- 2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3899 kJ / 936 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 71 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte brisée
1h 50min
Spaghetti Carbonara
35min
Soupe de potiron
35min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Purée de pommes de terre
45 min
Pâte à crêpe
1h 15min
Tarte aux pommes
1h 15min
Soupe au potiron
35min
Gratin de courgettes
1h 10min
Quiche aux 4 fromages
45 min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Lasagnes
2h