Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de chips tortilla (p. ex. au paprika)
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 10 g de vinaigre de vin blanc
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre, moulu
- 1 - 2 pincée(s) de sucre
- 2 poivrons, 1 poivron rouge et un poivron jaune (env. 200 g chacun), coupés en lanières (3 cm)
- 1 avocat, mûr coupé en dés (1 cm)
- 100 g de feta, émiettée
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2490 kJ / 595 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 51 g
- Fibre
- 11.6 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghettini aux poivrons
50min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Salade de crevettes sicilienne
40min
Salade pommes-carottes
5min
Salade de crudités
10min
Citronette et vinaigrette
10min
Sauce automnale
10min
Rouleaux de printemps
55min
Salade à la grecque et croûtons
25min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45min
Salade de légumes citronée
15min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min