
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de pâte de curry rouge
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 1 tige de citronnelle fraîche recoupée à 10 cm et coupée en deux
-
40
g de galanga coupé en rondelles
or 40 g de gingembre frais coupé en rondelles - 400 g de lait de coco
- 200 g d'eau
- 40 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
-
10
feuilles de kaffir (dans les magasins asiatiques)
or le zeste d'un citron vert - 2 magrets de canard sans peau coupés en lamelles
- 12 tomates cerise coupées en deux
- 3 brins de basilic thaï frais équeutés
- 200 g d'ananas frais coupé en cubes
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 325 kcal / 1353 kJ
- Protein
- 19 g
- Fat
- 21 g
- Carbohydrates
- 11 g