Cake vanille-caramel au beurre salé

Cake vanille-caramel au beurre salé

4.1 158 ratings
Prep. 5 min
Total 40 min
8 parts

Ingredients

  • beurre pour le moule
  • farine de blé pour le moule
  • 80 g de caramel au beurre salé (voir "Conseil(s)")
  • 4 œufs
  • 90 g de sucre en poudre
  • ½ c. à café de vanille en poudre
  • 1 sachet de sucre vanillé (7,5 g)
  • 20 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)

Difficulty

easy


Nutrition per 1 part

Sodium 306.4 mg
Protein 6.8 g
Calories 1331.3 kJ / 318.4 kcal
Fat 15 g
Fibre 1.1 g
Saturated Fat 8.3 g
Carbohydrates 38.4 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...