Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'oignon, coupé en morceaux (1/2 env.)
- 40 g de champignons de Paris frais
- 250 g de filet mignon de porc, coupé en cubes
- 1 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 8 galettes de riz asiatiques
- ciboulette fraîche, ciselée pour la finition (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 808 kJ / 192 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
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Bouillon parfumé au bœuf, à la citronnelle et au gingembre
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Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
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Raviolis pékinois
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