Mug cake au whisky et au café
TM5 TM6

Mug cake au whisky et au café

3.3 (3 ratings)

Ingredients

  • 120 g de farine de blé
  • 120 g de sucre en poudre
  • 2 œufs
  • 60 g d'huile de maïs
  • 40 g de lait
  • 40 g de crème de whisky
  • 15 g de café instantané
  • 20 g de cacao en poudre non sucré
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • sucre glace maison (optional)

Nutrition
per 1 tasse
Calories
1887 kJ / 451 kcal
Protein
8.7 g
Carbohydrates
56.7 g
Fat
20 g
Fibre
0.7 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes