Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de lait
- 500 g d'asperges blanches, coupées en tronçons de 2 cm
- 40 g de farine de blé
- 40 g de beurre, et un peu de beurre fondu pour le moule
- 5 œufs
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 962.2 kJ / 230.5 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Carbohydrates
- 10.2 g
- Fat
- 14.3 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Flan de poireaux à la pancetta
50min
Soufflé aux endives et parmesan
1h 20min
Chou-fleur en soufflé
55min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1h 15min
Roulé de pintade au chou
1h 10min
Petits flans aux asperges
55min
Flans saumon-courgette
1h
Flans d'épinards au saumon
1h 10min
Flans de potiron et magret fumé
1h 15min
Soufflé aux artichauts
50min
Quiche aux asperges
1h 15min
Tarte asperge-ricotta
1h 25min