Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 50 g d'échalote
- ½ gousse d'ail
- 20 g de vinaigre de vin
- 15 g de vin blanc
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1129 kJ / 270 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Carbohydrates
- 11.5 g
- Fat
- 19.5 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Gratinée aux oignons
50min
Terrine bressane
24h
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15min
Tapenade
10min
Salade de lentilles et cervelas
45min
Tarte à la praline
3h 20min
Poireaux vinaigrette
35min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min