Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de salicornes
- 700 g d'eau, et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
- 475 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 849.7 kJ / 200.4 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 34.3 g
- Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 2.2 g
Alternative recipes
Moules au citron
40 min
Boulettes de légumes aux lentilles corail
2h 20min
Moules à la provençale
35 min
Fond de viande
45min
Fond de légumes
45min
Barbue façon meunière
50min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2h 50 min
Conchas
2h
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Crêpes berbères au miel
1h 20min
Marmelade de clémentines
40 min
Confiture concombre-vanille
20min