Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de salicornes
- 700 g d'eau, et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
- 475 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 849.7 kJ / 200.4 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 34.3 g
- Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 2.2 g
Alternative recipes
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55min
Chou farci au haddock
1h
Mousse à l'abricot
2h
Pizza aux 3 farines
1h 35min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
No ratings
Focaccia aux abricots
4h
Focaccia au thym
3h
Focaccias aux herbes
3h 45min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Salade en verrines
15min
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
1h 30 min
Kougelhopf
2h 55 min