Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de salicornes
- 700 g d'eau, et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
- 475 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 849.7 kJ / 200.4 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 34.3 g
- Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 2.2 g
Alternative recipes
Cuisson des œufs
20min
Houmous de betterave
13h 35 min
Beurre aux algues
2h 20min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Sirop de gingembre
1h
Thé vert à l'orange et aux épices
3h 45min
Mug cake aux poires et à la cannelle
25min
"Tzatziki" sucré au melon
12h
Pâte d'ail et d'échalote au gingembre
25min
Acras de morue
13h
Chaudrée de moules
35min
Houmous de châtaigne à l'orientale
10min