Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de figues fraîches, coupées en deux
-
200
g de sirop d'érable
or 200 g de sirop d'agave - 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de biscuits thé, type Lu ou autre, grossièrement émiettés
- 400 g de fromage frais, type Philadelphia
- 280 g de fromage de brebis, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 3 c. à soupe de miel
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 1 c. à café jus de citron
- 4 œufs
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2503.8 kJ / 598.3 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 34.6 g
- Saturated Fat
- 15.1 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 400.9 mg
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