Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'échine de porc, désossée
- 45 g de sucre
- 10 - 12 brins de thym frais
- 45 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de pommes de terre grenaille
- 350 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 50 g de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2865 kJ / 686 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 48 g
In Collections
Alternative recipes
Sauté de porc au curry
1h
Stifado de bœuf
1h 30min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40min
Sauté de porc au cidre
1h
Osso-buco
1h 20min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Poulet à la sauce épicée
50min
Mijoté de porc au paprika
40min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Magret de canard aux cinq épices, champignons, légumes et riz
1h 15min
Boulettes à la saucisse
50min