Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de pont-l’évêque
- 18 brins de persil frais, et un peu pour servir
- 1 échalote, coupée en 2
- 20 g de beurre
- 700 g d'escalope de veau, coupée en lanières
- sel
- poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de cidre brut
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1825 kJ / 436 kcal
- Protein
- 61 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 19 g
Alternative recipes
Filet de poulet sauce poulette
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Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
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Poulet de la "Mère Blanc"
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Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
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Escalope de veau à la normande
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Bœuf aux champignons
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Epaule de veau à la normande
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Lapin marengo
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Marmite d'agneau au fromage blanc
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Estouffat toulousain
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