Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache aux fraises et à l'amaretto
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de fraises
- 180 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 40 g de liqueur d'amande, type amaretto
Les macarons
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 4 blanc d'œuf
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire en poudre rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 303.1 kJ / 72.6 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 8.9 g
- Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Le macaron caramel
1h 50min
Macarons saveur mojito
26h 30 min
Macarons glacés mangue-orange
6h 5min
Macarons gingembre-litchi
24h
Macarons aux fruits de la Passion
25h 45min
Macarons à la griotte
48h
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Macarons à la pomme verte
5h 10min
Macarons au citron
12h
Macaron tiramisu
26h
Macarons au chocolat
24h
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min