Artichauts et fèves en bagna cauda
TM5 TM31 TM6

Artichauts et fèves en bagna cauda

4.2 (21 ratings)

Ingredients

  • 1800 g d'artichauts (6 env.), de taille moyenne
  • 100 g de vinaigre d'alcool
  • 500 g d'eau
  • 1000 g de fèves fraîches écossées (poids net 200 g)
  • 8 gousses d'ail nouveau, pelées et coupées en deux
  • 150 g d'huile d'olive
  • 8 filets d'anchois à l'huile d'olive
  • du poivre moulu

Nutrition
per 1 portion
Calories
2255 kJ / 546 kcal
Protein
17 g
Carbohydrates
12 g
Fat
40 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes