Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- le jus de 2 citrons jaunes
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- du sel, à discrétion
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de menthe fraîche, équeutés
- 2 gousses d'ail, coupées en fines lamelles
- 250 g d'huile d'olive
- du poivre moulu, à discrétion
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 993 kJ / 237 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Cœurs d'artichaut pânés sur crème d'artichaut
1h 10min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges sauce romesco
45min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35min
Ormeaux à la persillade verte
30min