Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 oignons rouges, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de sucre roux
- 2 branches d'aiguilles de romarin frais
- 2 c. à soupe d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 1 pâte brisée maison
- 12 filets d'anchois frais
- 20 olives noires avec leur noyau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2965 kJ / 710 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Pissaladière
2h 10min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40min
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
30min
Pissaladière
3h
Fregola aux coques et petits pois
50min
Pissaladière
3h
Pain plié méditerranéen sans gluten
1h 15 min
Pissaladière classique
2h
Tarte fine aux rougets
55 min
Pissaladière à l'origan
3h 20min
La socca
40min
Tielle sétoise
3h 30min