Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 40 g de farine de blé
- 50 g de beurre, et un peu pour le moule
- 400 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 200 g de poulet cuit, détaillé en petits dés
- 4 brins d'estragon frais, ciselés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1637.8 kJ / 392.2 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Carbohydrates
- 12.2 g
- Fat
- 25.2 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Croquettes de jambon aux herbes
50 min
Cake tendre mozza jambon
1h 20min
Gaufres de pomme de terre au jambon
1h 50min
Petit soufflé de poulet au curry
1h 4min
Minicakes au poulet
35min
Muffins ciboulette-jambon fumé
45min
Gaufre quiche
50 min
Roulé au fromage et au jambon
40min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30min
Minicakes chorizo-ciboulette
1h
Cake au crabe
55min
Madeleines jambon-comté
1h 35min