Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de beurre fondu, et un peu pour la plaque
- 3 œufs
- 120 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
- 40 g de fromage type Roquefort, ou autre fromage bleu, coupé en morceaux
- 30 g de gruyère râpé
- 60 g de jambon cru, coupé en dés
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 199.1 kJ / 47.7 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 3.1 g
- Fat
- 2.9 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Cake au thon
50min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Minicannelés au chorizo
12h
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Minicakes chorizo-ciboulette
1h
Cookies au chèvre et au thym
40min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1h
Cookies jambon, parmesan et origan
45 min
Tartinade de thon et chorizo
50min
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Ficelles apéro (Plaisir)
1h 15 min
Cannelés au jambon
13h