Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de fromage à pâte pressée (gruyère, parmesan, mimolette), coupé en gros morceaux
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 367 kJ / 88 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Feuilletés au beaufort
1h
Petits croustillants chèvre-olive
20 min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Sablés au parmesan
1h
Crackers au fromage
1h
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Gougères
40min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Allumettes croustillantes au chocolat
1h
Cookies au chèvre et au thym
40min