Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 90 g de beurre doux (15 g pour le moule et 75 g pour la pâte)
- 20 g de cassonade
- 85 g de biscuits speculoos
- 800 g de poires Williams, coupées en morceaux
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1100 kJ / 263 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 36.3 g
- Fat
- 11.9 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte crumble aux abricots
1h 40min
Clafoutis poire-speculoos
45min
Moelleux renversé aux pêches
1h 5min
Tatin de poire au caramel
1h 10min
Gâteau au caramel
45min
Moelleux aux pommes
50min
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1h
Crousti-moelleux aux pommes
1h
Crumble aux pommes, spéculoos, raisins secs
55min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1h
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1h
Tarte poire-chocolat
55min