Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de feuilles d'épinards surgelées, décongelées
- 50 g de fromage à pâte dure à râper (par ex. gruyère, cheddar, parmesan)
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 50 g de farine
- 500 g de lait
- 30 g de beurre
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de poivre noir
- 6 œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1327 kJ / 317 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte aux épinards
55min
Omelette aux courgettes
40min
Gâteau à la crème
45 min
Gratin de l’armailli
50min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Polenta
1h
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1h 15 min
Nouilles chinoises aux légumes et filet de porc
50min
Émincé de poulet Parmentier
1h 15 min
Quiche aux tomates et mascarpone
1h 30 min
Rösti bernois
40min
Gratin de cornettes
50min