![Sauce au vin doux Sauce au vin doux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6E60A285-00B5-4DC4-BB4F-6821464C74A8/Derivates/BCC1D67B-D4C2-4931-AB57-758EF95CEF0D.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de fécule de maïs
- le jus d'une orange
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 507 kJ / 122.2 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Carbohydrates
- 3.4 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce béarnaise
20min
Sauce chasseur
35min
Coq au vin
9h 40min
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45min
Sauce au cidre
20min
Sauce soubise
30min
Crème brûlée à l’abondance
3h
Sauce périgourdine
35min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15 min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15 min
Sauce bordelaise
45min