Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 pâtes feuilletées maison
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 1 jaune d'œuf, et un peu d'eau pour la dorure
- 35 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 4 brins de persil frais
- 1 pincée de sel
- 120 g de beurre, mou
- 40 escargots, préalablement cuits
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 311 kJ / 75 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Beurre d'escargot
10min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Foie gras de canard
72h
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2h 45min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Opéra de foie gras
24h
Ballotine comme un macaron
25 min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Petits choux aux escargots
1h 20min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min