Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon doux, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 250 g de poivron jaune, taillé en fines lanières
- 600 g de tomates, coupées en quatre
- 2 pincées de thym déshydraté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'olives violettes, dénoyautées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 445 kJ / 107 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 7.5 g
- Fat
- 6.3 g
- Fibre
- 5 g
Alternative recipes
Sauce au poivron et piment d'Espelette
25 min
Chutney de poivrons au safran
55min
Houmous
10h 40min
Sauce feta-yaourt
10 min
Courgettes à la menthe
30min
Ratatouille grand format
1h
Caviar d'aubergine "express"
20 min
Poivrons marinés
55min
Pesto persil-amande
10 min
Compotée de poivrons
35min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min