Soupe vichyssoise

Soupe vichyssoise

4.7 20 ratings
Prep. 15 min
Total 40 min
4 portions

Ingredients

  • de blancs de poireau coupés en tronçons
    300 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe rases
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • d'eau
    300 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de pommes de terre détaillées en dés
    300 g
  • de lait
    400 g

Nutrition per 1 portion

Calories 206.5 kcal / 861.5 kJ
Protein 5.8 g
Fat 11.5 g
Carbohydrates 18.5 g
Fibre 3.5 g
Saturated Fat 3.3 g
Sodium 731.3 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...