
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g d'huile neutre
- 800 g de viande de bœuf à bourguignon, détaillé en cubes
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 250 g d'oignons
- 20 g de farine de blé
- 650 g de bière brune
- 200 g d'eau
- 2 c. à soupe de cassonade
- 3 tranches de pain d'épices émiettées
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 morceau de carotte piqué avec 1 clou de girofle
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 619 kcal / 2603 kJ
- Protein
- 62.3 g
- Fat
- 23.8 g
- Carbohydrates
- 32.5 g
- Fibre
- 1.8 g