Moules à la crème et au vin blanc

Moules à la crème et au vin blanc

4.8 575 ratings
Prep. 25 min
Total 45 min
4 portions

Ingredients

  • de persil frais équeutés
    10 - 15 brins
  • d'oignons coupés en deux
    220 g
  • gousses d'ail
    1 - 2
  • d'huile d'olive extra vierge
    45 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    2500 g
  • de vin blanc sec
    150 g
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • de crème, env. 18% m.g.
    100 g

Nutrition per 1 portion

Calories 745.9 kcal / 3120.6 kJ
Protein 76.3 g
Fat 29.9 g
Carbohydrates 31.5 g
Fibre 1.5 g
Saturated Fat 6.8 g
Sodium 1855.6 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...