Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de courgette
- 1 gousse d'ail
- 450 g de saint-nectaire, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 60 g de vin blanc
- 1 œuf
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 120 g de farine de blé
- 100 g de lait
- 30 g de chapelure
- 500 g d'huile de friture
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 724 kJ / 174 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 6.4 g
- Fat
- 13.1 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Ravioles sauce au foie gras
40min
Tomate-mozza revisitée
2h 5 min
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15 min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Boulettes de bœuf aux cacahuètes
1h 20min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Bricks aux légumes et à la tome
1h
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20min
Aligot
40min
Crumble tomate-chèvre
35 min