Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 60 g de sucre en poudre
- beurre, peu pour le moule
- farine, pour le moule
- 1 œuf entier
- 1 pincée de sel
La crème brûlée
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 450 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 150 g de lait
- 3 œufs entiers
- 3 jaunes d'œufs
- 90 g de sucre en poudre
- 40 g de cassonade
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2482 kJ / 595 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Carbohydrates
- 48.8 g
- Fat
- 39.4 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Mousse au caramel salé
4h 30min
Roulé de speculoos au chocolat
2h 50 min
Le rose-framboise
5h
Cheesecake polonais
1h 30min
Crème brûlée
2h 40min
Petits cakes à la vanille nappés de confiture de framboises
55 min
Gâteau magique au chocolat blanc
3h 15 min
Moelleux au mascarpone et caramel
35min
Moka
1h 15 min
Tarte au libouli
2h 45min
Flan pâtissier
4h 25 min