
Compatible versions
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g d'échalotes coupées en deux
- 100 g de jus de raisin
- 100 g d'eau
- 1 betterave crue, détaillée en tranches fines
- 300 g de blettes feuilles et côtes, coupées en morceaux
- 2 avocats détaillés en tranches fines
- 600 g de dos de cabillaud (4 morceaux)
- 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de girolles fraîches
- 230 g de beurre demi-sel en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 457 kcal / 1893 kJ
- Protein
- 21.3 g
- Fat
- 36.7 g
- Carbohydrates
- 9.8 g
- Fibre
- 3.7 g