Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux et à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 40 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 2 pincées de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'olives noires dénoyautées
- 1 œuf, battu avec un peu de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2457 kJ / 587 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Carbohydrates
- 41.7 g
- Fat
- 40.5 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pompes à l'huile
3h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min
Tapenade de tomates
5 min
Tapenade
10 min
Baguette roulée aux graines
2h 35min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia aux olives
3h
Anchoïade
15min
Canistrelli
1h
Focaccia croquante
3h
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Ficelle apéro oignon-olive
3h