Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 400 g wody
- 4 jajka
- 30 g pora, pokrojonego w 1 cm plastry
- 15 g masła
- 15 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 30 g chrzanu, tartego
- 30 g majonezu
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 130 g makreli, wędzonej, bez ości i bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 630.1 kJ / 150.6 kcal
- Protides
- 8.3 g
- Glucides
- 1.7 g
- Lipides
- 12.1 g
- Graisses saturées
- 3.5 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 294 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Paprykarz ze śledziem
1h 30min
Pâté z wędzonego pstrąga
1h 20min
Śledzie w sosie musztardowym
10h 15 min
Pasta z tuńczyka
20min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min
Pasta z makreli wędzonej
20min
Jajka faszerowane łososiem
45min
Pasta z tuńczyka i jajek
20min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min
Pasta z łososia
5min