Appareils et accessoires
Oysters Mignonette
Préparation 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
381.2 mg
Protides
11 g
Calories
329 kJ /
78 kcal
Lipides
2.2 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
0.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Oysters with lime granita
5min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Pimento Spread
5min
Caesar salad dressing
10min
Cevapcici
50min
Apple, leek and sage sauce
15min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Steak tartare
10min
Traditional cocktail sauce
5min
Chimichurri
5min