Appareils et accessoires
Vegetable Stock Paste
Préparation 20min
Total 45min
650 g
Ingrédients
-
Parmesan cheese (optionnel) cut in pieces (3 cm)50 g
-
English celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions cut in pieces100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
zucchinis cut in pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh button mushrooms50 g
-
dried bay leaf (optionnel)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 650 g
Sodium
46898.6 mg
Protides
12.3 g
Calories
1949.4 kJ /
465.9 kcal
Lipides
17.1 g
Fibre
26.9 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
71.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti alla carbonara
30min
Caprese Frittata
30min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Pas d’évaluation
Orange Dyed Eggs
55min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Citrus Kick (Metric)
5min
Immune Boost (Metric)
5min
Tarte Tatin
1h
Mint lemonade
5min
Vegan bao sliders
1h 50min
Potato Curry Soup
35min
Herb and garlic dip
5min