Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
TM6

Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich

5.0 ( 1 évaluation )

Ingrédients

  • 600 - 700 g sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
  • 2 eggs
  • ½ tsp salt plus 2 pinches for egg
  • 4 pinches ground black pepper
  • cooking oil to pan-fry
  • 1 garlic clove
  • 80 g sun-dried tomatoes in oil drained
  • 2 sprigs coriander leaves
  • 400 g skinless chicken breasts cut in small pieces
  • ½ tsp salt
  • 8 tbsp guacamole homemade or store bought
  • 50 g mixed vegetables (e.g. lettuce, alfalfa sprouts)
  • 4 slices cheddar cheese

Infos nut.
par 1 portion
Calories
538.2 kcal / 2251.9 kJ
Protides
38.3 g
Lipides
22.7 g
Glucides
47.5 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
8.7 g
Sodium
1045.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives