Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
TM6 TM5

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

( Pas d’évaluation )

Ingrédients

  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 18 oz boiling water to soak
  • 9 oz brown rice "low GI" (see Tip)
  • warm water to soak
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 9 ½ oz leeks trimmed, white part only, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 3 ½ oz fresh oyster mushrooms thinly sliced
  • 7 oz fresh brown mushrooms thinly sliced
  • 7 oz water
  • 2 tsp vegetable stock paste salt free (see Tip)
  • 3 sprigs fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
  • ground black pepper to season, to taste
  • 1 tsp lemon juice to serve
  • 2 oz Pecorino cheese grated

Infos nut.
par 1 portion
Calories
362.5 kcal / 1517.5 kJ
Protides
13.5 g
Lipides
10 g
Glucides
49.8 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
3.3 g
Sodium
141 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives