
Appareils et accessoires
Beef Stock Paste
Préparation 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
beef sinew free, cut into pieces10 ½ oz
-
mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces10 ½ oz
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt5 ½ oz
-
red wine1 oz
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Infos nut. par 1 portion
Calories
154.7 kcal /
647.4 kJ
Protides
18.5 g
Lipides
4.2 g
Glucides
10.8 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
1.7 g
Sodium
15329.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis