Chicken Stock Paste

Chicken Stock Paste

5.0 36 évaluations
Préparation 20min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • chicken meat, boneless, skinless and sinew free (from approx. 16 oz chicken legs), cut into pieces
    10 ½ oz
  • mixed white vegetables (e.g. celery root, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
    7 oz
  • mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • coarse salt
    5 ½ oz
  • white wine
    3 ½ oz
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1
  • coriander seeds
    5

Infos nut. par 1 portion

Calories 154.3 kcal / 645.5 kJ
Protides 18 g
Lipides 3.3 g
Glucides 9.8 g
Fibre 4.3 g
Graisses saturées 0.8 g
Sodium 15276.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...