Appareils et accessoires
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
Préparation 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Peeling
-
24 oz baby gold potatoes, whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)baby red potatoes whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)24 oz
-
water21 oz
-
oil (optionnel) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)30 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
219.9 mg
Protides
2.2 g
Calories
332.1 kJ /
79.4 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Chocolate and Caramel Millefeuille
3h 50min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Classic Yellow Cake
1h 30min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Ground Coffee
5min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5min
Soubise Sauce
30min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Bolognese Sauce
1h 10min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min