Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
TM6 TM5

Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake

3.4 (18 évaluations )

Ingrédients

  • 4 oz olive oil, plus extra to grease
  • 9 oz lemons (approx. 2-3 lemons), unpeeled, quartered, seeds removed
  • 3 large eggs
  • 6 oz plain yogurt
  • 1 tsp vanilla extract
  • 10 - 12 oz sugar, to taste
  • 10 oz all-purpose flour
  • 2 tsp baking powder
  • ¼ tsp baking soda
  • ½ tsp salt
  • confectioners sugar, to sprinkle

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1440.2 kJ / 344.2 kcal
Protides
5.4 g
Glucides
41 g
Lipides
18.2 g
Graisses saturées
10.6 g
Fibre
1.1 g
Sodium
164.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives