Appareils et accessoires
Zoodles with Broccoli Pesto
Préparation 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets2 oz
-
blanched almonds1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)1 oz
-
grapeseed oil3 oz
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width7 oz
-
carrots ends trimmed, cut into pieces no longer then the pusher7 oz
-
water17 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
130.9 mg
Protides
6 g
Calories
1152 kJ /
274.3 kcal
Lipides
25.4 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
4.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Coconut Dhal
25min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Temaki Sushi
1h
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Maple Cream Custard
20min
Allergen Free Granola
30min
Pesto Pasta Salad
30min