Zoodles with Broccoli Pesto
TM6

Zoodles with Broccoli Pesto

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Broccoli Pesto

  • 1 garlic clove
  • 2 oz broccoli florets
  • 1 oz blanched almonds
  • 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1 in.)
  • 3 oz grapeseed oil
  • 1 ½ tsp apple cider vinegar
  • ½ tsp salt, to taste
  • 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only

Zoodles

  • 7 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 7 oz carrots, ends trimmed, cut into pieces no longer then the pusher
  • 17 ½ oz water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1152 kJ / 274.3 kcal
Protides
6 g
Glucides
4.5 g
Lipides
25.4 g
Graisses saturées
3.8 g
Fibre
5 g
Sodium
130.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives