Spicy Chinese Chicken with Zoodles

Spicy Chinese Chicken with Zoodles

4.8 5 évaluations
Préparation 10min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

Zoodles
  • carrots medium-sized (approx. 2-3 large), ends trimmed
    12 oz
  • zucchini medium-sized (approx. 2), ends trimmed, if necessary to fit blade width
    12 oz
Ginger Chicken
  • sugar
    1 oz
  • corn starch
    1 tbsp
  • Chinese five spice
    1 tsp
  • rice vinegar
    1 oz
  • mirin
    1 oz
  • tahini
    1 oz
  • soy sauce
    3 oz
  • dried red chili flakes to taste
    1 - 2 tsp
  • chicken thighs, skinless, boneless organic, cut into pieces (2 in.)
    21 oz
  • sesame oil
    1 tbsp
  • ginger peeled, cut into pieces
    1 oz
  • jalapeño pepper stem removed, cut into pieces
    1
  • garlic cloves
    2
  • water
    35 oz
  • vegetable oil to fry
    1 tbsp
  • cilantro chopped, to garnish
  • green onions thinly sliced, to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 410.3 kcal / 1716.6 kJ
Protides 26.5 g
Lipides 23.3 g
Glucides 25.6 g
Fibre 4.6 g
Graisses saturées 4.9 g
Sodium 1547.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...