Appareils et accessoires
Broccoli Stem Slaw
Préparation 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
broccoli stems, peeled (see Tip)10 oz
-
Gala apple cored, peeled, quartered4 oz
-
12 oz carrots, halvedrainbow carrots halved12 oz
-
½ oz fresh cilantro, leaves onlyfresh parsley, leaves only½ oz
-
mayonnaise8 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 - 2 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
sliced almonds (optionnel)1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
223.2 mg
Protides
6.3 g
Calories
1082.5 kJ /
258.7 kcal
Lipides
20 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
16.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eco-Friendly
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45min
Sweet Apple Dip
10min
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Brown Sugar Baked Beans
45min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min