Appareils et accessoires
Tomato and bacon spaghetti
Préparation 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
onions cut into quarters (1 onion)150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
bacon cubes (5 mm)200 - 300 g
-
tomato purée20 g
-
chopped tomatoes, canned400 g
-
water500 - 600 g
-
1 tsp sweet paprika powdersmoked paprika powder1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
spaghetti medium thick350 g
-
Parmesan cheese shaved, to garnish2 - 3 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13.6 g
Calories
1247 kJ /
298 kcal
Lipides
15.2 g
Glucides
26.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Budget Friendly
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Spaghetti alla carbonara
30min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Spaghetti carbonara
35min
Oil-free honey chicken wings
50min
Spaghetti carbonara
40min
Mini pizzas
1h 30min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min