Versions compatibles
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Hazelnut crumb base
- 75 g salted butter, cut into cubes (3 cm), plus extra for greasing
- 200 g hazelnuts, without skin, toasted
Cheesecake
- 300 g sour cream
- 500 g cream cheese, softened
- 2 tbsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 3 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
- water, for baking
Blueberry compote
- 1 tbsp water
- 1 tsp arrowroot flour
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 1 - 2 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice, to taste
- Infos nut.
- par 1 slice
- Calories
- 1758.5 kJ / 418.7 kcal
- Protides
- 8.5 g
- Glucides
- 3.8 g
- Lipides
- 41.2 g
- Graisses saturées
- 20.1 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 222.3 mg
Recettes alternatives
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Keto bread rolls
1h 15min
Cheesy pull-apart garlic bread
1h
Flourless bagels
1h 40 min
Keto Shortbread Cookies
55min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Almond chocolate mousse
35min
Keto sweet pastry
1h
Sugar free strawberry jam
1h
Almond shortcrust pastry
35min
The ultimate low carb celebration cake
1h 20min
Keto lemon curd
10 min