Appareils et accessoires
Rainbow cauliflower sushi
Préparation 30min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
Rainbow cauliflower sushi
-
cauliflower cut into pieces (3 cm)530 g
-
raw cashews50 g
-
avocado flesh only1
-
sesame oil1 tsp
-
wasabi paste1 ½ tsp
-
red capsicum cut into fine julienne½
-
red cabbage shredded50 g
-
nori sheets6
-
spring onions/shallots cut into fine julienne1 - 2
-
filtered water for brushing
Peanut dipping sauce
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
filtered water1 - 2 tbsp
-
tamari gluten free (see Tip)1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 - 2 tbsp
-
Sriracha sauce to taste3 - 4 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
10.1 g
Calories
1230.3 kJ /
292.9 kcal
Lipides
21.1 g
Fibre
7.2 g
Glucides
13.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Temaki sushi
1h 40min
Low carb burger buns (Skinnymixers)
50min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Pea and garden mint fritters
25min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Hazelnut hot chocolate
10min
Cashew sour cream
10min
Breakfast sausages
1h 5min
Cauliflower buffalo bites
35min
Green machine
35min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min