Steamed wholemeal bread

Steamed wholemeal bread

3.3 3 évaluations
Préparation 20min
Total 2h
20 slices

Ingrédients

  • butter for greasing
    1 tbsp
  • wheat semolina for dusting
    2 tbsp
    2 tbsp oat flakes, and linseeds, for dusting
  • spelt grains
    250 g
    250 g wheat grains
  • water
    1250 g
  • sugar beet molasses (optionnel)
    10 g
    10 g honey
  • fresh yeast crumbled
    20 g
    2 tsp dried instant yeast, (8 g)
  • bread flour plus extra for dusting
    50 g
  • balsamic vinegar
    10 g
  • salt
    1 tsp
  • sunflower seeds
    100 g
    60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)

Infos nut. par 1 slice

Calories 98 kcal / 409 kJ
Protides 4 g
Lipides 4 g
Glucides 12 g
Fibre 2.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...