Sambhar (Vegetable Dhall)
TM6 TM5

Sambhar (Vegetable Dhall)

3.7 (12 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g garlic cloves
  • 50 g shallots
  • 5 dried chillies, soaked and deseeded, cut in 4 cm length
  • 50 g cooking oil
  • 1 heaped tsp sambhar powder
  • 1 heaped tsp ground coriander
  • 1 heaped tsp garam masala
  • ½ heaped tsp mustard seeds
  • 1 heaped tsp ground cumin
  • 5 fresh curry leaves
  • 2 tsp tamarind paste
  • ¼ heaped tsp asafoetida powder
  • 180 g toor dal, soaked for 6 hours, drained
  • 330 g tomatoes (approx 3 tomatoes), cut in wedges
  • 350 g water
  • 50 g carrots, cut in thin slices
  • 150 g potatoes, cut in cubes (1 cm)
  • 130 g brinjals, cut in thick strips
  • 120 g cauliflower florets
  • 1 tsp salt, adjust to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1068 kJ / 255 kcal
Protides
9 g
Glucides
35 g
Lipides
9 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives