Versions compatibles
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g olive oil
- 150 g leeks, cut in pieces
- 10 g fresh basil leaves
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 480 g tomatoes, medium, (approx. 4 tomatoes)
- 90 g tinned tuna in oil, drained
- 40 g feta cheese, diced (1 cm)
- 100 g onions, quartered
- 100 g cauliflower florets, cut in small pieces
- 100 g broccoli florets
- 100 g courgettes, cut in small pieces
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 tsp fine sea salt
- 800 g water
- 180 g long grain rice
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3481 kJ / 832 kcal
- Protides
- 28 g
- Glucides
- 87 g
- Lipides
- 41 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Asparagus cream soup
30min
Broccoli and Stilton Soup
30min
Vegetable soup
35min
Creamy Courgette Soup
25min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Chickpea soup with spinach
40min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min