Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Protides
- 29.6 g
- Glucides
- 31.7 g
- Lipides
- 31.4 g
- Graisses saturées
- 5.9 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodium
- 266.4 mg
Recettes alternatives
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Lemongrass Beef Salad
30min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Steamed Salmon Parcels
55min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 min